Försäljnings- och leveransvillkor

Försäljnings- och leveransvillkor för  GlobalAirtrack.dk

Följande försäljnings- och leveransvillkor gäller om inte annat avtalas skriftligen. Försäljnings- och leveransvillkoren levereras tillsammans med inlämnande av anbud eller levereras vid ingående av ett avtal, och försäljnings- och leveransvillkoren betraktas som en del av avtalet.


Betalningsvillkor

PE-Redskaber accepterar betalning med Dankort, VISA-Dankort, MasterCard och American Express samt MobilePay. Betalning debiteras endast på ditt konto när artikeln skickas. 

PE-Redskaper krypterar all din kortinformation med det så kallade SSL-protokollet (Secure Socket Layer). Detta innebär att obehöriga inte kan läsa ditt kortnummer eller annan information under transaktionen med PBS.

PE-Redskaber erbjuder även betalning via vår samarbetspartner Klarna Bank AB ("Klarna"), organisationsnummer 556737-0431. Vi rekommenderar dig att läsa igenom gällande villkor för hur Klarna hanterar dina personuppgifter och ditt köp, informationen hittar du här


Leveransvillkor, Sverige

Leverans av varor sker från lagret i Danmark så frakten beräknas inte förrän beställningen är packad.

Om ett totalt pris för ett erbjudande / beställning önskas, skickas en begäran per. e-post till saleSE@pe-redskaber.dk

Leveranstiderna varierar från ort till ort.


Leveranstid

Vi levererar 3-5 arbetsdagar efter att du registrerat din inbetalning. Om du vill ha varorna levererade på ett speciellt datum är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer sedan att sträva efter att leverera artikeln önskat datum.


Garanti

PE-Redskaber ger 3 års rätt till mottagning från mottagandet av varan, i enlighet med KKL konsumentköplagen, omfattande tillverknings- och materialfel som finns i normal användning av produkten. Rätten till klagomål täcker inte brister, skador eller slitage, direkt eller indirekt orsakade av felaktig drift, dåligt underhåll, våld eller obehörigt ingripande. Klagomål om defekter och defekter, som bör upptäckas vid den vanliga undersökningen av produkten, måste omedelbart meddelas PE-Redskaber. Varan måste sedan returneras, inom 5 dagar, för reparation eller utbyte efter överenskommelse. Vid behov kommer varan att krediteras. I samband med klagomål kommer PE-Redskaber att betala rimliga returkostnader.


Brist i ansvaret

Om det finns en juridiskt relevant defekt i en levererad produkt är PE-Redskaber ensamt ansvarigt för själva defekten, och köparen kan endast kräva reparation, proportionerligt avslag eller kräva leverans enligt reglerna i konsumentköplagen. PE-Redskaber ansvarar inte för indirekta driftstopp, ej heller driftstörningar eller andra fordringar från tredje part.


Klagomål och varureturnering

Vid fel eller liknande eller leveransen uteblivit, vänligen kontakta:

PE-Redskaber A/S

Folevej 47, Fole

6510 Gram

Tlf.: +45 73 84 51 00

Email: sales@pe-redskaber.dk


Alt.

PE-Redskaber, Sverige

Rickard Bjursell

Tlf.: 0703370604

saleSE@pe-redskaber.dk


Varuåterföring kommer också till denna adress. Observera att vi inte tar emot paket som skickas mot postförskott. Återlämnande kan också göras genom att neka leveransen eller leverera artikeln till oss personligen. Det är inte ett krav, men åtföljs returen av information - t.ex. kopia av orderbekräftelse, registreringsnummer och bankkontonummer för vilket återbetalning kan göras, kopia av eventuellt föregående korrespondens etc så underlättas hanteringen.


Ersättning

Vid överenskommen återlämnande av varor eller förbetalda varor som avbokas före leverans, måste hela eller delvis återbetalning av köpeskillingen göras. Återbetalningar görs vanligtvis alltid via banköverföring, och PE-Redskaber behöver därför information om kontonummer för ditt bankkonto.

Denna information är inte känslig och kan avslöjas via e-post eller annat traditionellt korrespondensformulär.Avbokning

Vägledning om avbokningsrättigheter i avtal:

Du har enligt konsumentköplagen rätt att få information om ångerrätten och om den beställda produkten. Information om den beställda produkten finns i orderbekräftelsen. Information om ångerrätten finns i formuläret nedan. Du kan också ladda ner formuläret här.Ångerfristen:

Ångerrätten är 14 dagar som beräknas från det att artikeln mottagits.

Om tidsfristen löper ut på en helgdag, lördag, konstitutionell dag, julafton eller nyårsafton, kan du vänta till nästa veckodag.

Objektet kan returneras efter användning efter behov för att bestämma objektets art, egenskaper och funktion men med förbehållet att du är ansvarig för om den går sönder som innebär en försämring av eller nedsättning av produktens värde på grund av hantering av produkten annan än det som är nödvändigt för att testa den i allmänhet.


Hur du ångrar ett köp:

Innan tiden för ångerrätt löper ut måste du informera företaget skriftligen att du har avbrutit avtalet. Om du till exempel vill bevisa att du har agerat i rätt tid kan du göra det genom att skicka ett meddelande om önskan att returnera godset i ett rekommenderat brev och behålla postkvittot.

Du kommer att bära kostnaden för att returnera varan själv och varan måste returneras inom 14 dagar efter det att du meddelade att du har avslutat avtalet. Avbokningsformulär måste fyllas i och returneras om ångerrätten hävdas.


Observera att information om att du har avbrutit avtalet måste skickas till:

PE-Redskaber A/S

Folevej 47

DK-6510 Gram

sales@pe-redskaber.dk eller saleSE@pe-redskaber.dk

Tlf. +45 73 84 51 00


Jurisdiktion och lagval

Alla tvister måste först lösas genom medling. Medlaren utses genom danska medlaradvokater. Om tvisten inte löses genom medling måste målet väckas vid domstolen i Esbjerg och i enlighet med de allmänna reglerna i dansk rätt.