Global Airtrack Performance

Artikelnummer: 272734
 Färg: Blå topp, grå sidor.
Global Airtrack utvecklades av PE-Redskaber A/S, uppfinnaren av den ursprungliga airtracken. Dessa är högkvalitativa airtracks. Oavsett om du är en elitgymnast eller nybörjare kommer den höga kvaliteten att garantera en rolig och säker träningsupplevelse.

Längd:
1200 cm
Bredd:
200 cm
Höjd:
30 cm
Vikt:
101 kg

44 539 SEK Inkl. moms
Tyvärr är artikeln slutsåld.

Global Airtrack Performance

Global Airtrack Performance-serien består av Airtracks med en höjd på 30 cm. Global Airtack Performance är den ultimata lösningen för föreningen eller för elitgymnasten som vill ha en stäm i exceptionell klass. Performance-serien passar in i de flesta standardutrustningar i en gymnastikförening, t.ex. landningsmattor. Global Airtracks är mycket användarvänliga, snabba att pumpa upp och lätta att justera hårdheten för att passa användarens nivå.Vem passar Global Airtrack Performance-modellen?

Global Airtrack Performance - 30 cm kan användas av nästan vem som helst, men är idealisk för juniorer och vuxna som hoppar på en lätt eller lite högre träningsnivå. Prestandamodellen kan därför med fördel användas i t.ex. idrottsföreningar och skolor eller av elitgymnaster som vill ha en Airtrack med en extra kraftfullt inhopp. Airtrackens höjd gör att den passar med andra standardmoduler, t.ex. en landningsmatta.Vilken längd på luftbanan ska du välja?

Prestandamodellerna finns i längder 5-8-10-12 och 15 meter. Airtracken på 5 meters längd är 150 cm bred, de andra kommer som standard i 2 meters bredd, vilket ger god säkerhet i kombinationshopp. Om du ska välja en eller annan längd beror på hur många hopp du vill ha möjlighet att sätta ihop. Som exempel, på en 5 meters bana kan 3 hopp sättas ihop, t.ex. rundat/flickis/salto.Vilka hopp kan man göra på en Global Airtrack-prestanda?

Nästan alla hopp är möjliga på denna Airtrack. Stående hopp kan tränas, t.ex. flickis eller enstaka hopp som en hjulning, rundat, handvolt. Banan har en återhämtning av exceptionell klass så det är också perfekt för sammansatta hopp. Beroende på längden på airtracken och gymnastens förmåga kan hopp sammanställas såsom rundat/flick-flak/dubbelsalto, tempoflickisar, volt/handvolt, etc.


Kan flera Airtracks sättas ihop?

Alla modeller av Global Airtrack Performance har kardborrband på alla sidor, så om du senare vill bygga en längre eller bredare bana kan du enkelt sätta ihop fler Airtracks tillsammans med kardborrebanden eller med en övergångsdel och/eller en landningsmatta.


Var kan Global Airtrack Performance användas?

Global Airtrack Performance-modellerna kan användas både inom- och utomhus.

Om Airtracken används utomhus rekommenderar vi att du rullar ut airtracken på gräs. Kom ihåg att ta bort vassa föremål, t.ex. stenar och kvistar där airtracken ska vara. Lägg gärna någon presenning eller filt under den.

Använder du airtracken på sand eller grus rekommenderar vi att du lägger en filt eller presenning för att minimera slitaget.


Enkel hantering

Global Airtrack-modellerna är lätta att hantera och packa till ett minimum. Global Airtracks är snabba att rulla ut samt blåsa upp och är redo att användas inom några minuter.

Alla Global Airtracks levereras i en bekväm transportväska.

Kvalitet och design

Global Airtrack är högkvalitativa airtracks, gjorda i en genomtänkt design.Vi fokuserar på detaljerna och den goda kvaliteten:

 • Alla Global Airtracks är handgjorda och tillverkade av ett starkt och hållbart material.
 • Alla airtracks kontrolleras därefter för att säkerställa hög enhetlighet och hög kvalitet.
 • Extra förstärkning på alla hörn - på topp och botten.
 • Mjuka kardborrband på alla sidor upptill så att fler Global Airtracks kan monteras med kardborrbanden.
 • Alla 10 och 15 cm höga airtracks är utrustade med 5 cm breda kardborrband på sidorna och 10 cm breda kardborrband på ändarna.
 • Alla 20 och 30 cm höga airtracks är utrustade med 10 cm breda kardborrband på sidorna och 15 cm breda kardborrband på ändarna.
 • Mjuka handtag på båda sidor är standard för enklare hantering.
 • Handtag och kardborrband i samma färg som flygspåret kompletterar den fantastiska designen.
 • Alla 10 och 15 cm höga airtracks är utrustade med 2 ventiler. En för tilluft och en där man kan sätta in en manometer samtidigt.
 • Alla 20 och 30 cm höga airtracks är utrustade med 3 olika ventilsystem. På så sätt kan du vara 98% säker på att om du har en luftpump så också passar ventilerna på ett Global Airtrack.
 • Global Airtrack är mycket lätt att rengöra på grund av limmade övergångar.
 • Alla modeller har ett robust och praktiskt fodral.


Dubbelväggstyg

 • Alla globala airtracks är byggda med ”dubbelväggstyg”. Det är ett kvalitetsmaterial i tre lager som limmas samman i både topp och botten och separeras av tusentals fibrer. Detta gör airtracken extra hållbar och ger samtidigt en fantastisk start.
 • Sedan 1997 har vi använt detta material inom gymnastik och byggt upp en stor kunskap inom detta.
 • Dubbelväggstekniken säkerställer också att luftbanans yta är jämn och att fjäderbanan kan upprätthålla ett fast lufttryck utan konstant lufttillförsel.
Brugermanual Global Airtrack 20/05 2020 849.27 KB