Integritetspolicy

Vår integritetspolicy fokuserar på hur vi behandlar personlig information om våra kunder såväl som besökare på vår webbplats. Det är avsett att hjälpa våra kunder / användare av webbplatsen till att få en översikt över vilken information vi samlar in om dem, varför informationen samlas in och hur vi använder den. Integritetspolicyn beskriver också hur du som kund / användare kan utöva de rättigheter som du refererar till reglerna för dataskydd gäller i samband med vår behandling av personuppgifter.

Personlige oplysninger

Ingen personlig information registrerad på Globalairtrack.dk kommer när som helst att överföras, säljas eller göras tillgänglig för tredje part. All information lagras säkert och är endast tillgänglig för betrodda anställda på Globalairtrack.dk

I samband med en elektronisk betalning är en säker krypterad metod använd via Webshop-systemet. Det är en godkänd leverantör med E-märkningsgodkännande.

Butiksystemet använder så kallade cookies för att kontrollera innehållet i kundvagnen. En cookie är helt enkelt termen för en fil som lagras på din egen dator. Det är också möjligt att be systemet att lagra sin egen adressinformation för nästa besök. Om du vill ta bort denna information vid ett senare tillfälle kan du göra det via webbläsarinställningarna. 

Under ett köp ber vi om ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Denna information används endast för att behandla beställningen. Informationen överförs och lagras elektroniskt i okrypterad form och i 5 år. Själva "kontraktet" (köpeavtalet) lagras inte med Globalairtrack.dk på något sätt, så att du senare kan logga in och visa / ändra status.

Vi registrerar även IP-adressen när inköp görs. Informationen används normalt inte men kan användas i händelse av en polisutredningen. Alla falska order rapporteras till polisen!

Vi tillhandahåller information om begäran om registrerad information. Finns invändningar kommer vi att ta bort den i den utsträckning som önskas.


Globalairtrack.dk villkor för kontaktformulär

Tack för att du är intresserad av att bli kontaktad av vårt företag.

Genom att begära att du kontaktas, samtycker du till dessa villkor för vår behandling av dina personuppgifter.

Genom att fylla i formuläret samtycker du till att kontakta oss:

Globalairtrack.dk, Folevej 47, 6510 Gram.

Om du har några frågor, vill dra tillbaka ditt samtycke eller på annat sätt, är du alltid välkommen att kontakta oss på sales@pe-redskaber.dk och vi kommer att hantera din förfrågan så snart som möjligt.


Personlig information och vad vi använder den för

Vi använder din personliga information för att behandla din förfrågan och framtida kundservice. Vi samlar in namn, adress, telefonnummer, e-postadress.

Den rättsliga grunden för vår insamling / lagring / behandling av personuppgifter är artikel 6.2 i personuppgiftsförordningen. 1, punkt b och punkt f.


Hur länge håller vi din personliga information?

När du köper från oss lagrar vi din information tills du begär att den ska tas bort, eftersom vi behöver informationen i enlighet med produkthistorik, kvalitetssäkring och garanti. För andra förfrågningar lagras din information i upp till 12 månader.


Vidarebefordran

Vi lämnar inte ut din information till tredje part.


Överföring av information till tredje land

Din information överförs inte till länder utanför EU och EES.


Dina rättigheter

Du har rätt att få insikt i den information vi behandlar om dig.

Du har rätt att begära att felaktig information som vi har om dig raderas, jfr. särskilt artikel 16 i förordningen om personuppgifter.

Du har rätt att ta bort information om dig från oss och vår databas. I Artikel 17 i personuppgiftsförordningen kan du utöva denna rättighet genom att kontakta oss via den e-postadress som listas längst upp.

Du har rätt att begränsa vår behandling av information om dig, jfr. särskilt artikel 18 i förordningen om personuppgifter.

I vissa fall har du rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter, jfr. Artikel 21 i personuppgiftsförordningen Du kan också göra invändningar mot behandlingen av din information för direkt marknadsföring.

Du har rätt att klaga till Datainspektionen om vår behandling av personuppgifter.

Se www.datatilsynet.dk.