Om oss

GlobalAirtrack.dk är en del av PE-Redskaber A/S, uppfinnaren av det ursprungliga flygspåret.

PE-Redskaber är ledande inom design, utveckling och tillverkning av gymnastiska verktyg, känt för att producera gymnastikredskap av mycket hög kvalitet

På PE-Redskaber har vi nästan 30 års erfarenhet av att utveckla, producera och leverera gymutrustning av högsta kvalitet. I kombination med den praktiska erfarenhet som de flesta av våra anställda har från gymnastikvärlden, kan vi erbjuda dig professionella och dedikerade råd om våra produkter. Det kan hjälpa dig att göra rätt val av airtrack så att du får ut mesta möjliga nytta.


Uppfinnaren av det ursprungliga airtracken

Global Airtrack utvecklades och designades av PE-Redskaber som också uppfann det ursprungliga airtracken redan 1997. PE-Redskaber är ledande inom utveckling och tillverkning av gymnastiska redskap, bland annat känd för att producera redskap av hög kvalitet. Global Airtrack tillverkas i hög kvalitet och i en genomtänkt design.


Från livflotte till airtrack

Under ett besök på en båtmässa 1997 såg ägaren till PE- Redskaber en räddningsflotte med en botten av dubbelt vägg-tyg (2 stycken PVC förenade med tusentals trådar). Botten var lufttät. Detta resulterade i idén att utveckla en lufttät hoppbana. En testbana tillverkades 1997 (PE Plus) som fungerade fram till 2007.

PE-Redskaber var de första i världen som använde lufttäta redskap inom gymnastik som vi känner dem över hela världen idag. PE-Redskaber har mer än 23 års erfarenhet av tillverkning av lufttäta produkter för gymnastik.